0 yorum  |  Yorum Yap
Ürün Kodu: Hindistan Cevizi Yağı
Stok Durumu: Stokta var
75,00TL

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları

Hindistan cevizi yağı saç, cilt bakımı ve makyaj temizliği için kullanılabilir. Kimyasal içeriğe sahip ürünler kullanmadan hindistan cevizi yağı ile makyajınızı temizleyebilirsiniz. Göz altı, tırnak ve saç bakımında da hindistan cevizi yağından faydalanabilirsiniz. 

Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır?

Hindistan cevizi yağı, Hindistan cevizinden (Cocos nucifera) elde edilir. Suda çözünmez ve erime noktası 21-27 C'dir. Hindistan cevizi yağı saç bakımı, kozmetik, renklendirici yapımı, deterjan kokusu, gıda ve emülgatör olarak kullanılır. Hindistan cevizi yağı saç ürünlerinde de yaygın olarak kullanılır (1).

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!